Ojoj...vilken dag;)

Har haft såå sjukt kul idag m Mila...vi har testat åka blades....va såå kul!!! Vi testade det mesta...starttornet;) lurade upp Milla där först...men sen testade jag själv...tornet inkl. hoppen i Jansson,bananbacken...skogen å stora hoppen...å en vurpa i sista åket...men skitkul ändå!!!! Visst Milla;)
Å just ja vi gjorde sån där snurr oxå då man sätter ihop stavarna å snurrar..framåt å bakåt...haha...å så pinknödiga på det...hahaa!!!! Så jäkla kul jag hade idag.....
Tyvärr vart det inga kort...hade velat ha då jag sjönk i lössnön...å Milla fastnade å kunde ej komma upp...

GRATTIS MIRRE 8ÅR!!!! å AFFE 1år....


Längtar....

...som satan till 20september då vi åker till Cypern...ska bli såå kul!!! Men är långt att längta dit så vi smacka in å boka in kortvecka i sälen i april... varför spara nån krona bäst att bränna dem direkt;) haha...så i sommar blir vi nog inte iväg på så stora äventyr...är inte gjorda av pengar tyvärr....men har ju Playa sandudden...å stugan i kyrkis...så vi överlever nog.
Till sälen drar jag å ungarna med syrran å ungarna...alltså karlfritt....mange är i Tyskland m jobbet o Jonas vet ej om han åker med än...men vi fixar det själva. Får låa Hasses bil så vi får plats alla,då jag ej har körkort ju;)
Samtidigt som vi åker är familjen Kronberg där oxå å bor på samma "hotell...ska bli såå kul!!!
Just nu vräker snön ner fortfarande...mannen är ute å skottat....
Imorrn har Tilda halvfrilufsdag så då ska jag å Milla med dem å åka skrillor....känner redan hur ont i fötterna jag kommer ha efter 5minuter...sen ska hon på Skoll-if å dansa å på kvällen till fjällis å åka snowboard...varför ta det lungt????
På fredag ska tjejerna på Klaras å Alvas ute kalas i fjällis m pulkaåkning....paket inköpt...tack för hjälpen sis:)
Oj va sugen jag var på nåt gott å sött.....hmmm har inget sånt hemma....så blir nog en tallrik fil å sova itället....
Kram å go natt

RSS 2.0