Grattis Mathilda 10år,21.33 pip...........

Tilda å Alfred

MATHILDA 10år, 29/6!!!

Förbannade blogg krångel,tänkte va smart å lägga ut bild på Tilda ikväll redan tills imorrn då hon fyller men går inte!!! Testar imorrn igen!
Hsaft det jätte varmt å skönt i Sunne i helgen,max lag kom 4a...dom va jätte duttiga!!!

Jag kunde inte...

...spara ut håret...så nu är det snaggat igen å man är återigen blondin...
Bilen fixad så den går igenom besiktningen iallafall å tar oss till Sunne på torsdag em.
Idag har det vart riktigt fint väder,å snälla Milla ställde upp på klippning av mitt hår idag...va där igår å kapade lite idag vart det mera!!!
Du är såå snäll...
Veerkar som denna vecka kommer det bli kanon väder...kul.
 Just nu är min syster jonas å Max på AC/DC i Göteborg...å gjorde liseberg igår.
Har lite bloggtorka just nu oxå...men vet inte vad jag ska skriva om.
Barnen längtar till vi får semester då ska vi hinna med GrönaLund...madde/Gerry övernattning,skara...Öddö...å kyrkviken...

Just ja på måndag nästa vecka den 29de fyller Tilda 10år,herregud vad åren går!! Vad ska man köpa åt en trotsig 10åring...önskar sig Heelys,rockband tilll Wii,egen data(glöm det köper jag inte!!!) pengar,presentkort...plattång...mm.

Nu ropar duschen på mej så kram på er.

Idag har...

...stora delen av dagen gått till fotbollskolan med barnen uppe i fotbollshallen pga regn!!! Va så tevligt så,allla vi mammor (Å MATTIaS)satt  å pratade om allt från ostar tll ungdomens problem med hår....allt kroppsligt sådant..haha.
Sen vart det ett kaffe stopp vid Malte,vi degade lite....å imorrn ska vi va barnvakt åt de små liven då P ska till frissan å H jobbar.
Just det...jag är nästan säker på att inom jätte snar framtid har bästaste C fått snaggat mej å blekt alllt igen....orkar fan inte spara....hjälp,kommer aldrig få långt har igen....hur står folk ut med att spara???? Jag älskar verkligen korta håret har jag insett nu.........tur jag har deej Milla som är så snäll å står ut med mej å mitt evig tjat om mitt hår...utväxt...klippa...färga...bleka??? Vore bättre om alla va skalliga...tänk va pengar man skulle spara på schampo,vax...spray...klippningar...
Ungarna har lekt med Bellla idag på em,sen drog de iväg ut på skogen å körde lite fyrhjuling....men nu lär "pappan "tanka tildas dunk,för hennes pengar vill hon göra nåt kul för...å pappan trilla dit direkt å köper ändå...
Men så är det nog med pappa dotter relationer,de har liksom svår att säga nej...om man har rätt tonfall på-PAAAAAAAAAAAAppAAAAAAAAAAAAAA....jag vet det ...min pappa går på det nästan varje gång.
Tänk om alla hade en sån papap som jag har en alldeles egen Sune då skulle allla va lyckliga! Älskar dej pappa...ja mamma JAG ÄLSKAR DEJ OXÅ...men pappa är lite mer "lättlurad"...du vet nog vad jag menar...haha.
Nej u lär jag gå upp å slita ur Tilda ur duschen,hon har typ duschat 30minuter....
Fotbollssskola im igen,,,å jobb...bara hem en snabbis å fixa matsäcken.
Kram på er.

Just ja för ca 2 veckor sen pajja  tvn,igår pajja kameran.alllt samtidigt så klart!!

P.ga att du inte vill va med på kort..

...så lägger jag inte ut nån bild på dej,men GRATTIS TILL DEJ STORASYSTER JENNY PÅ FÖDELSEDAGEN ÖNSKAR LILLA SYSTER;MANGE  TILDA Å MIRRE!!!!    (vi skippar åldern va??)

HIPP HIPP HURRA!!!

Herrergud...

...va tiden går fort,idag 8/6 för 2år sedan gifte vi oss...tänk va tiden går fort!!!

Älskar dej Magnus av hela mitt hjärta ,du är bäst!!!!

Att vara lycklig...

...hur är man då? jo, jag vet som mej... Har en man som är så snäll å söt å ställer allltid upp när nåt händer,mina 2 underbara barn å mina bästaste vänner å min familj...jag älskar er alla,de orden kan man nog aldrig säga för ofta!!

Imorse pajja tv`n totalt så det vart en akut utryckning till elgiganten å en 37tums följde med hem,dock mycket mer tomt i plånboken,,,så nu blir det vatten å brö resten av sommarn...

Sen måste jag berätta att idag när Tilda å jag va in på jysk vart jag å prata m en tjej om massa saker bla annat att choklad är gott....men då sa hon nåt annat nytt å gott,dock enligt henne för jag lovar jag kommer aldrig test...dippa ostkrokar i jordgubbsfil!!! Ja det gillade hon,URK!!

Annars har dagen vart bra...lite problem å funderingar....men men.
Nu skulle jag sova för ett tag sen men är inte trött...å klockan ringer tidigt då Tilda har bortamatch mot hedemora,samling 8.15 på vallen....

Rätt som det va...

...så kom det en skur! Eller avd säger ni? Usch vilket väder...man tlöttnar på det direkt! Själv har jag inte haft nån tid å löust att blogga på länge,haft mycket annat för mej. I söndags premiär badade jag å Mirre i kyrkviken...brr.
Tilda hade match i helgen de vann med 1-0 mot Östansbo å tilda va målskytten!!!
Igår låg jag ute å pressade 1 timme på en filt i solen...sen höll jag på att storkna så då vart det inne sysslor en stund!
Nu ska jag å systra åka in till Ludvika å ta bort en larmknapp som satt kvar på mirres nya tröja ! Å så ska vi nog luncha på Kina....mmm va gott!
Idag har Mirre orinteringtävling igen,idag skulle farfar följa,TACK!!
Inte tid mera nu...måste kamma mej innan stan!
Oj,nu ringer pappa!

RSS 2.0