Jaha...vad ska man skriva om??

Sista natten som 29....vaknar som 30åring....hmm hur kommer det kännas,har ju alltid sagt att 30 då är man gammal...men man har väl rätt att ändra sig? gammal det blir man väl vid35??? ;)
Rackarns va kallt det va imorse...-0.5 trodde jag skulle dö.........brr men bara bita ihop liksom 6 månader kvar av detta väder....brr!
Mannen min är nere i källarn å grejsar ,barnen sover å jag kikar på House.
Vet ni vad alla läsare,nu orkar jag inte skriva mer skit här idag....är såå trött.
Kanske ska göra ett försök med ett inlägg imorrn igen,då jag ska städa lite å handla...å ta en långpromenad...för på torsdag ska vi ha lite kalas här ....
Puss på er.

Ja..du Cissi....

...har liksom inget kul att sklriva om därför "vart på ullared länge;).
Spenderade massa pengar där nere å jävligt kul hade vi där oxå med allt från kamera rädda Eva till en "avsugare på rummet...
Annars flyer veckorna på å idag om 3månader är det julafton!!! Dax å handla julklappar...men vad????
Å suck...jag fyller "tant" nästa vecka ojjoj...30år,herregud jag kommer ihåg när man drömde om att fylla 15 å018 det va tider det....men men.
Nu har jag å Karin bestämt oss för att röra på dököttet....så en promenad om dagen på ca  timme försöker vi hinna med. Lilla Ellen som snart blir 3månader följer så snällt med oss på våra äventyr....å jag kör(vagnen alltså)...bilkörandet överlåter jagåt er med körkort;) tur är väl det...
Nej nu lär jag fixa lite käk,ungarna är såå hungriga. Imorrn drar vi till AquaNova då barnen har studie/lovdag i skolan.

Puss å er.

Mot Ullared....

...klockan är 003.14 å jag skullle enligt mej själv ha sovit minst 4 timmar nu...hmm...blev ingen timme;(

Jajaj,bara bita ihop...

Ses nån annan gång,kram på er!

En försenad GRATTIS Bild kommer här;)


alltid lika glad....trots lösa däck på bilar....men tur vi har Händige Henke som kan åtgärda felen...nu vill vi bara att han trollar fram ett pasande takräcke innan lördag morgon 04.00.......men det fixar väl du????

Såå glad.......titta vad jag fått av min Pernilla,TACK!!


Ett helt underbart halsband med min favorit:hjärta å så mina barns nman....så mycket tack. Det betyder jätte mycket för mej!

Så öppnade ....

...sig himelen igen,fan va jag hatat regn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Har idag vart ute på promenad i lungt tempo m karin å¨Zacko.....pga tidigare sjuka..sen städat...tvättat...vart å hjälpt farmor å birgitta...handlat,lagat mat...å nu ska jag på föräldra möte på björkås.

Tilda har vart hemma idag pga att hon vart snorig å rosslig i halsen men imorrn får hon återgå till skolan.
Sen på onsdag har 4-6klasserna friidrotts dag på vallen 9-14 så då ska jag dit å kika,tilda ska vara med på 60meter,kast m liten boll å längdhopp,sen på fredag har Mirre den dagen..kul.

Nu måste jag hoppa i skorna för nu kommer Pilla om 2 minuter å så drar vi på möte,kram på er .

Å Grattis till Pilla som fyllde år igår. HIPP HIPP HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Åhh...jag är såå sjuk...

stackars mej;)
Usch va drygt det är å ha feber,igår vid 21 fick jag världens feberfrossa,frös å skakade så jag nästan ramlade ur soffan...Mange fick gå bakom mej upp för trappen å va beredd att ta emot mej...benen bar mej knappt...sov med 3täcken men bara frös ändå...kände mej lite piggare när jag vaknade...rullade fram till jobbet å då kom febern tillbaka...svetten bara rann,helt slut!!!
Sen hem till en halvsjuk Mirre....skulle värma varmoboy t frulle å den koka över då jag glömde den på spisen...bakade m för mycket salt;(  ,å fattat fel i telefon...å skulle beställa pizza men glömde det så där stod mamma som ett fån....haha...snacka om yr i skallen  å okonsentrerad en dag som denna... blir en tidig kväll idag .
Nu ska jag ta mej en dusch...se om man piggnar till;)

RSS 2.0